Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Filiala Giurgiu
O nouă publicație de interes pentru stagiarii CECCAR: Elemente de Dreptul Muncii, ediția a II-a, revizuită

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) a lansat cea de-a II-a ediție, revizuită, a publicației Elemente de Dreptul Muncii, volum semnat de prof. univ. dr. Raluca Dimitriu, cadru didactic al Facultății de Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice din București.

Publicația se adresează stagiarilor din anul I, fiind disponibilă la
filialele CECCAR din întreaga țară, la prețul de 25 de lei.

Lucrarea tratează legislația muncii atât din punct de vedere teoretic, cât și practic, prin secțiuni distincte pentru verificarea cunoștințelor, disponibile la finalul fiecărui capitol. Volumul vine în sprijinul stagiarilor prin analiza unor aspecte importante ce privesc procesul de angajare – etapele acestuia, părțile, drepturile și obligațiile ce survin în urma parafării unui contract individual de muncă.

De asemenea, publicația tratează conținutul unui contract individual de muncă, prezentând în detaliu clauzele obligatorii și cele speciale, respectiv contractele de muncă atipice. Modificarea, suspendarea și încetarea contractului individual de muncă sunt alte aspecte abordate în publicația la finalul căreia sunt expuse raporturile colective de muncă.

Consultați cuprinsul cărții
aici
 
 

 

In atentia stagiarilor anul I, II si III

Rezultate evaluare  08 – 10 iunie 2018, proba scrisa

 

Va informam ca astazi 22.06.2018,  s-au afisat la sediul filialei CECCAR GIURGIU rezultatele finale ale evaluării, proba scrisa din 8-10 iunie 2018.

Eventualele contestaţii se vor primi până luni, 25 iunie 2018, ora 12.00, la sediul filialei CECCAR Giurgiu, cu precizarea că după expirarea termenului nu se vor mai primi contestaţii.

Vă reamintim faptul că nota de promovare pentru fiecare disciplină şi probă este de minim 5.

 

 

REEXAMINĂRI STAGIU

În perioada 08 – 10 iunie 2018 se vor organiza la sediul filialelor CECCAR centru de stagiu, reexaminările  stagiarilor an II cu restanţe din anul I la disciplinele aferente semestrului I (Contabilitate şi raportare financiară, Contabilitate managerială, Economia afacerilor),​ precum şi reexaminările stagiarilor an III pentru restanţele întregului an II (2017).

 

 

CALENDAR ACTIUNI STAGIU 2018  

 

ÎN ATENȚIA STAGIARILOR AN I

Vă facem cunoscut faptul că reexaminarea aferentă probelor teoretice și practice pentru disciplinele la care stagiarii anul I nu au obținut note de promovare în semestrele I şi II se va derula în zilele de 13 şi 14 ianuarie 2018.

Vă reamintim că nota de promovare pentru fiecare disciplină și pentru fiecare probă este minimum 5.

 

 

 

ÎN ATENȚIA STAGIARILOR AN II

Vă facem cunoscut faptul că reexaminarea aferentă probelor teoretice și practice pentru disciplinele la care stagiarii anul II nu au obţinut note de promovare în semestrele I şi II se va derula în zilele de 20 şi 21 ianuarie 2018.

Vă reamintim că testele de evaluare se consideră promovate dacă s-a obţinut minimum nota 6 la proba scrisă şi cel puţin calificativul „bine” la toate temele probei orale.

 

 

 

ÎN ATENȚIA STAGIARILOR ANULUI I

 

Vă comunicăm că în data de 10.07.2017, ora 16.00, sunteți invitați să participați la prezentarea programului activităților de stagiu aferent anului I.

Întâlnirea se va desfășura la sediul Filialei CECCAR Giurgiu.


 

IMPORTANT !!!!!

ÎN ATENȚIA STAGIARILOR

În anul 2017 evaluarea semestrială a stagiarilor filialei CECCAR Giurgiu din anii II și III va avea loc astfel:

 

SEMESTRUL I

- 17 IUNIE 2017, PROBA SCRISĂ ȘI CEA ORALĂ PENTRU STAGIARII ANILOR II și III.

În data de 12 iunie 2017 stagiarii anului II și III vor primi subiectele.

Cursurile de pregătire tehnică și deontologică pentru stagiarii anului II și III vor avea loc în data de 09 și 10 iunie 2017 la sediul filialei.

Pentru stagiarii anului I vom reveni cu informații.

 


SEMESTRUL II

- 21 OCTOMBRIE 2017, PROBA SCRISĂ ȘI ORALĂ PENTRU STAGIARII ANULUI III.

În data de 16 octombrie 2017 stagiarii anului III vor primi subiectele.

- 09 DECEMBRIE 2017, PROBA SCRISĂ ȘI ORALĂ PENTRU STAGIARII ANULUI II.

În data de 04 decembrie 2017 stagiarii anului II vor primi subiectele.

 

Pentru relații vă stăm la dispoziție la sediul filialei situat în Giurgiu, str. Vlad Țepeș, bl. C2, parter.

Tel: 0246 231 514

E-mai: ceccargiurgiu@ceccargiurgiu.ro

 

  

 

IMPORTANT !!!!!!

Găsiţi aici Protocolul încheiat cu CAFR privind cooperarea în domeniul organizării şi monitorizării stagiului de pregătire practică şi Normele de aplicare a Protocolului.

 

 

E-mail:

   © Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, 2009